SilonitSilonit

Ce este placa bacteriană?

Pentru a putea explica exact ce este placa bacteriană și de ce dăunează dinților în timp, ar trebui să începem prin a ști că aproape din momentul nașterii încep să apară în gură un număr mare de microorganisme, care sunt mai mult sau mai puțin prezente pe tot parcursul vieții.

Placa bacteriană reprezintă o peliculă lipicioasă, incoloră, formată din bacterii și zaharuri rezultate din alimente, care se formează și aderă în mod constant pe dinți. Aceasta este principala cauză a cariilor dentare și a afecțiunilor gingivale și se poate solidifica în tartru, dacă nu se îndepărtează zilnic.

Screen Shot 2016-06-08 at 14.14.03

Placa se dezvoltă pe dinți și nu este suficientă doar apa de gură pentru a o elimina, este necesară o splălare cât mai eficientă pe toate suprafețele dinților și printre spațiile interdentare.

Cu toții dezvoltăm placa bacteriană, deoarece bacteriile sunt în mod constant în suprafața bucală. Numărul bacteriilor crește și se dezvoltă din cauza reziduurilor din dieta noastră dar și a salivei. Ea este motivul apariției cariilor, în plus, în cazul în care placa nu este îndepărtată în mod corespunzător ea irită gingiile și dă naștere la gingivită și chiar pierderea dinților.

casula-cu-gel-silonit

Cu o îngrijire adecvată, este ușoară prevenirea formării plăcii. Iată câteva sfaturi:

– Periați cu grijă cel puțin de două ori pe zi pentru îndepărtarea plăcii situate pe suprafața dinților;
– Utilizați irigatorul dentar Silon it, care implică un jet de apă concentrat cu Silon gel, prin masarea gingiilor și ajută la eliminarea bacteriilor depuse pe suprafața dinților și a gingiilor, ajungând în locuri greu accesibile pentru o perie manuală, cum ar fi buzunarele parodontale, poduri, coroane si ortodonție;
– Limitați aportul de zaharuri și amidon;
– Programați vizite regulate la dentist pentru examinare și curățarea profesională;

admin
About admin
 

Comandă rapidă

Poți comanda rapid produsele oferite de noi folosind formularul de contact de mai jos.

Suport tehnic

Pentru orice nelămuriri sau informații suplimentare vă rugăm să ne apelați la unul din numerele de telefon din secțiunea contact. De asemeni, puteți folosi formularul de contact alăturat.

Luni - Duminică

Puteți efectua comenzi online în orice zi a săptamânii, indiferent de oră. Acestea vor fi preluate în cel mai scurt timp posibil de catre unul din operatorii noștri si prelucrate pentru livrare. Comenzile primite dupa ora 14.00 vor fi expediate în ziua următoare.