SilonitSilonit

Ce este un duș bucal?

Un duș bucal, așa cum este și produsul nostru, Silon It, este un dispozitiv care se poate folosi într-un mod foarte ușor pentru o igiena corectă a danturii. El ajută la crearea și menținerea unei igiene orale corecte prin eliminarea bacteriilor depuse atât pe dinți dar și în interiorul gingiilor. Un duș bucal are avantajul că poate ajunge în locuri inaccesibile pentru o periuță de dinți obișnuită dar și că poate fi utilizat și în cazul aparatelor ortodontice, coroanelor sau implanturilor.

silonit2

Igienizarea corectă a cavității bucale este esențială atât pentru o dantură sănătoasă dar și pentru sănătatea corpului nostru, în general, iar pentru acest lucru avem nevoie de un effort susținut zi de zi.

După achiziționarea unui duș bucal, indicat este să fie utilizat înainte de periajul obișnuit, tocmai pentru a îndepărta resturile alimentare. Prin Silon it, împreună cu capsula Silon Gel, se aplică direct un jet de apă sub presiune, care ajută la eliminarea bacteriilor și resturilor alimentare accumulate pe dinți, gingii sau locuri greu accesibile, precum spațiul interdentar.

shutterstock_133738805 copy

Silon it

Silon it este un duș bucal unic, datorită modului în care a fost creat dar și a avantajelor pe care le prezintă în comparație cu alte produse similare. Silon it este produs în Israel și inventat de către Dr. Beny Cohen, iar rezultatul este spectaculos: stomatologi cu experiență susțin că dispozitivul este singurul de acest gen și cel mai eficient în domeniul lor.

shutterstock_134915315 copy

Beneficiile utilizării lui:

– curăță dinții și gingiile în profunzime;

– îndepărtează placa din zonele greu accesibile;

– curăță în profunzime poduri, coroane, implanturi;

– previne gingivita;

– tratează și previne inflamația gingiilor;

– masează, catifelează și golește pungile parodontale;

– reduce progresia parodontitei.

– vindecă sângerarea gingiilor.

– oferă un miros răcoritor;

Petru
About Petru
 

Comandă rapidă

Poți comanda rapid produsele oferite de noi folosind formularul de contact de mai jos.

Suport tehnic

Pentru orice nelămuriri sau informații suplimentare vă rugăm să ne apelați la unul din numerele de telefon din secțiunea contact. De asemeni, puteți folosi formularul de contact alăturat.

Luni - Duminică

Puteți efectua comenzi online în orice zi a săptamânii, indiferent de oră. Acestea vor fi preluate în cel mai scurt timp posibil de catre unul din operatorii noștri si prelucrate pentru livrare. Comenzile primite dupa ora 14.00 vor fi expediate în ziua următoare.