SilonitSilonit

De ce să folosim Silon it?

silonit

Silon it este un dispozitiv inovator, perfect pentru o igienă dentară corectă. Am pregătit pentru tine o serie de avantaje ale acestui produs, avantaje care îl poziționează ca fiind unic în gama sa de dușuri bucale.

Ușor de utilizat

In ciuda aspectului unui produs profesional, este foarte ușor de instalat și de folosit. Instrucțiunile sale sunt clare și concise, astfel poate fi utilizat zi de zi fără dificultate.

Previne inflamaţiile

Pe lângă utilizarea unei periuțe de dinți adecvate, gelul de protecție trebuie să însoțească dispozitivul Silon it, deoarece problemele noastre sunt reduse prin eliminarea bacteriilor de pe dinți, gingii și alte locuri greu accesibile. Gelul de protecție este un excellent produs pentru lupta împotriva parodontozei și gingivitei.

Reduce placa bacteriană

Placa bacteriană este un strat abia vizibil de culoare alb-gălbui produs prin acumularea resturilor de alimente, bacteria și microbe ce aderă la suprafețele dentare. Acest lucru este format în mod constant în gura noastră pe dinți, gingii și limbă. Datorită presiunii cu jet de apă, Silon it poate ajunge la acele locuri în care periuța de dinți manual nu are acces, prin aceasta suprimând formarea plăcii.

O respiraţie proaspătă

Prin jetul de apă cu presiune se vor atinge zone mai adânci ale gurii noastre, îmbunătățind astfel respirația urât mirositoare, contribuind la prospețimea repirației noastre pe tot parcursul zilei.

silonit5

Îngrijire în ortodonţie, coroane, punţi

Silon it este ideal pentru pacienții cu bretele, coronae și punţi, deoarece păstrează guma și reușește să elimine toate impuritățile reținute în aparate sau proteze.

Îngrijește implanturile

Grație aplicării jetului de apă cu presiune, se poate obține o reducere a nivelului de agenți patogeni subgingivali, ce reprezintă una dintre principalele cauze care permit pierderea de masă osoasă.

Reduce sângerarea gingiilor

Silonit ajută la prevenirea acumulărilor dintre gingie şi dinte, evitându-se astfel sângerarea gingiilor.

Înghesuirea dentară

Silon it este foarte eficient în cazul înghesuirilor dentare, când nu există nici un spațiu adecvat pentru curățarea cu peria manuală întredinți, produsele alimentare se acumulează și astfel începe formarea plăcii. Grație jetului de apă cu presiune, acesta pătrunde direct în acele locuri greu accesibile și elimină resturile.

family

Potrivit pentru toți

Utilizarea sa este potrivită pentru orice vârstă (cu excepția copiilor cărora nu li s-au dezvoltat încă dinții) și este recomandat în special pentru cei care au implanturi dentare, care sunt într-un proces de ortodonție sau au afecțiuni gingivale (gingivita sau parodontită).

Petru
About Petru
 

Comandă rapidă

Poți comanda rapid produsele oferite de noi folosind formularul de contact de mai jos.

Suport tehnic

Pentru orice nelămuriri sau informații suplimentare vă rugăm să ne apelați la unul din numerele de telefon din secțiunea contact. De asemeni, puteți folosi formularul de contact alăturat.

Luni - Duminică

Puteți efectua comenzi online în orice zi a săptamânii, indiferent de oră. Acestea vor fi preluate în cel mai scurt timp posibil de catre unul din operatorii noștri si prelucrate pentru livrare. Comenzile primite dupa ora 14.00 vor fi expediate în ziua următoare.