Timpul de livrare

Perioada de livrare poate sa varieze intre 1 zi si 1 saptamana, in functie de disponbilitatea produsului. Cumpărătorul trebuie să accepte o posibilă prelungire a perioadei de livrare datorată întârzierilor provocate de producător sau a unor evenimente neprevăzute şi care nu depind de SilonIt, în conformitate cu Ordonanţa nr.21/1992, privind Protecţia Consumatorilor, cu modificările ulterioare.Bunurile livrate vor fi însoţite de factură, care serveşte ca document financiar, dar şi ca document privind garanţia, cu excepţia cazului în care se prevede altfel.

Cumpărătorului i se cere adresa, datele de identificare, numar de telefon pentru livrare, la completarea comenzii.
Dacă bunurile dorite nu sunt disponibile sau în acest timp au apărut probleme privind efectuarea livrării, reprezentanţii SilonIt vor informa fără întârziere clienţii folosind datele de contact existente. Dacă bunurile nu sunt primite de client în timpul stability pentru livrare, şi nu a fost contactat de SilonIt, clientul poate contacta la 0763630474 sau prin e-mail la adresa office@silonit.ro

Transportul, ambalarea si termenii de plată

Bunurile cumpărate sunt trimise ambulate în mod corespunzător, iar plata se efectuează potrivit metodei alese de cumpărător. Pentru fiecare comandă, taxa de transport este indicată separat. Trebuie avut în vedere că taxa pentru transport este suportată de cumpărător.

SilonIt păstrează dreptul de proprietate asupra bunurilor până când preţul complet al bunurilor este plătit.Orice alte costuri legate de transport ce intervin între transportator şi client după ce bunurile au fost livrate de SilonIt vor fi achitate de cumpărător.

Modalităţi de livrare

Produsele comandate se livreaza oriunde in tara printr-o firma de curierat specializata. Comanda este livrata la adresa pe care ati indicat-o, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul.

Nu se accepta ridicarea bunurilor de către cumpărători de la sediul SilonIt.

Important! Plata prin virament bancar poate suporta costuri aditionale, acestea fiind suportate de client!