SilonitSilonit

Porti aparat dentar? Protejează-ți dinții!

Este esențial să menții o igienă orală adecvată atunci când porți aparat dentar pentru a optimiza tratamentul orthodontic și pentru a preveni alte problem ce pot apărea în perioada aceasta.

Aparatul dentar reține mai ușor murdăria ce favorizează formarea plăcii bacteriene dentare pe dinți și gingii. În plus, din acest motiv se formează cariile dentare și afecțiunile gingivale.

Noi îți spunem cum trebuie să menții igiena orală optimă pentru prevenirea plăcii dentare în cazul în care ai de-a face cu tehnici de tratament ortodontic.

silonit7

Igiena orală pentru pacienții cu tratament ortodontic fix trebuie să cuprindă următorii pași:

– Utilizarea unei periuțe eficiente de trei ori pe zi, după fiecare masă, cu un accent deosebit pe periaj înainte de culcare;

– Folosirea irigatorului dentar Silon it, deoarece un jet de apă sub presiune elimină toată placa lipicioasă, incoloră, care se lipește pe dinți și gingii de fiecare dată când mâncăm și cu mare dificultate poate fi eliminată doar cu periuța de dinți manuală;

– Gura se clătește cu apă în pașii recomandați pentru tratamentele ortodontice;

În plus, este recomandat să se limiteze consumul de alimente dulci și băuturi carbogazoase dar și evitarea alimentelor lipicioase, cum ar fi guma de mestecat sau diferitele tipuri de jeleuri.

admin
About admin
 

Comandă rapidă

Poți comanda rapid produsele oferite de noi folosind formularul de contact de mai jos.

Suport tehnic

Pentru orice nelămuriri sau informații suplimentare vă rugăm să ne apelați la unul din numerele de telefon din secțiunea contact. De asemeni, puteți folosi formularul de contact alăturat.

Luni - Duminică

Puteți efectua comenzi online în orice zi a săptamânii, indiferent de oră. Acestea vor fi preluate în cel mai scurt timp posibil de catre unul din operatorii noștri si prelucrate pentru livrare. Comenzile primite dupa ora 14.00 vor fi expediate în ziua următoare.