SilonitSilonit

Porti aparat dentar? Protejează-ți dinții!

silonit27

Este esențial să menții o igienă orală adecvată atunci când porți aparat dentar pentru a optimiza tratamentul orthodontic și pentru a preveni alte problem ce pot apărea în perioada aceasta.

Aparatul dentar reține mai ușor murdăria ce favorizează formarea plăcii bacteriene dentare pe dinți și gingii. În plus, din acest motiv se formează cariile dentare și afecțiunile gingivale.

Noi îți spunem cum trebuie să menții igiena orală optimă pentru prevenirea plăcii dentare în cazul în care ai de-a face cu tehnici de tratament ortodontic.

Care sunt cauzele sensibilității dinților?

blog_10

Dinții sensibili reprezintă o adevărată problemă dentară extrem de neplăcută dar tratabilă.  Sensibilitatea dinților este cauzată de expunerea treptată a părții mai moale a dintelui, sub smalț, numită „dentină”. Dentina are mici deschideri numite tubi dentinari care contin terminații nervoase si sunt umplute cu lichid. Alimentele și băuturile calde sau reci pot provoca mișcarea acestui lichid, motiv pentru care capetele nervoase reacționează ca un răspuns, provocând o înțepătură enervantă sau o durere ascuțită cu durată scăzută.  

 

Comandă rapidă

Poți comanda rapid produsele oferite de noi folosind formularul de contact de mai jos.

Suport tehnic

Pentru orice nelămuriri sau informații suplimentare vă rugăm să ne apelați la unul din numerele de telefon din secțiunea contact. De asemeni, puteți folosi formularul de contact alăturat.

Luni - Duminică

Puteți efectua comenzi online în orice zi a săptamânii, indiferent de oră. Acestea vor fi preluate în cel mai scurt timp posibil de catre unul din operatorii noștri si prelucrate pentru livrare. Comenzile primite dupa ora 14.00 vor fi expediate în ziua următoare.