SilonitSilonit

Inventat și fabricat în Israel

Dr. Beni Cohen inventatorul dispozitivului Silon it, a dezvoltat capsula Silon Gel unică, economică și ușor de folosit care eliberează împreună cu dispozitivul Silon it un jet concentrat ce curăță, igienizează și împrospătează cavitatea bucală. Medicii stomatologi cu experiență declară că dispozitivul este singurul de acest fel și că este cel mai eficient din gama sa.

Silon Gel menține dinții curați

Silon Gel în amestec cu apa previne colorarea dinților spre deosebire de periajul cu gel concentrat

Silon Gel este mai eficent decât apa de gură

Silon Gel se lipește de țesuturi, ceea ce face ca folosirea sa sa fie mult mai eificientă decât cea a soluțiilor existente.

Silon Gel este mai pătrunzător decât pasta de dinți

Silon Gel folosit împreună cu Silon it permite pătrunderea gelului în locuri în care este aproape imposibil de ajuns cu pasta și periuța de dinți

silon-gel
 

Comandă rapidă

Poți comanda rapid produsele oferite de noi folosind formularul de contact de mai jos.

Suport tehnic

Pentru orice nelămuriri sau informații suplimentare vă rugăm să ne apelați la unul din numerele de telefon din secțiunea contact. De asemeni, puteți folosi formularul de contact alăturat.

Luni - Duminică

Puteți efectua comenzi online în orice zi a săptamânii, indiferent de oră. Acestea vor fi preluate în cel mai scurt timp posibil de catre unul din operatorii noștri si prelucrate pentru livrare. Comenzile primite dupa ora 14.00 vor fi expediate în ziua următoare.