SilonitSilonit

Ți-e greu să te speli pe dinți timp de două minute? Încearcă Silon it!

Un periaj corect durează minim două minute dar majoritatea adulților nu își periază dinții conform acestei reguli pentru dinți sănătoși.
silonit_blog5
Pentru a peria dintii în mod corespunzător, folosește mișcări scurte, blânde, acordând o atenție deosebită gingiei, dinților din spate și zonelor greu accesibile. Procesul potrivit este de concentrare pe curățarea completă a fiecărei secțiuni, după cum urmează:
– Curăță suprafețele exterioare ale dinților superiori, apoi dintii inferiori;
– Curăță suprafețele interioare ale dinților superiori, apoi dintii inferiori;
– Curăță suprafețele de mestecat;

Silon it este conștient de efortul implicat în obținerea unei curățări dentare adecvate pe durata periajului. Prin urmare, utilizarea dispozitivului Silon it, pe lângă faptul că este un proces inovator, diferit de periuța obișnuită, este completarea perfectă pentru acei oameni care își pierd răbdarea în timpul periajului.

El te ajută la îndepărtarea urmelor de alimente și a plăcii bacteriene ce nu au reușit să fie eliminate de periuța de dinți obișnuită.
silonit_blog7

Petru
About Petru
 

Comandă rapidă

Poți comanda rapid produsele oferite de noi folosind formularul de contact de mai jos.

Suport tehnic

Pentru orice nelămuriri sau informații suplimentare vă rugăm să ne apelați la unul din numerele de telefon din secțiunea contact. De asemeni, puteți folosi formularul de contact alăturat.

Luni - Duminică

Puteți efectua comenzi online în orice zi a săptamânii, indiferent de oră. Acestea vor fi preluate în cel mai scurt timp posibil de catre unul din operatorii noștri si prelucrate pentru livrare. Comenzile primite dupa ora 14.00 vor fi expediate în ziua următoare.