Termeni si conditiile de utilizare a magazinului online www.silonit.ro.Compania care administreaza site-ul www.silonit.ro, denumit in continuare silonit.ro, este SC MAGESTY MANAGEMENT SRL, numita in continuare SC MAGESTY MANAGEMENT SRL avand codul unic de inregistrare RO33459230 si inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J40/9245/2014.
Plasarea unei comenzi catre silonit.ro IMPLICA acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile site-ului silonit.ro
In momentul efectuarii unei comenzi online pe site, Clientul declaraca a luat cunostinta si este de acord cu cele mentionate mai sus, declara si garanteaza ca are peste 18 ani sau in cazul in care este minor utilizeaza website-ul www.silonit.ro insotit de un parinte sau ingrijitor. Acceptarea acestor termini si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicabile clauzele Codului Civil privind comertul in aceste situatii.
Sub rezerva termenilor si conditiilor, magazinul nostru acorda dreptul limitat, revocabil, non-transferabil si non-exclusiv, de a utilize magazinul on-line numai in scopul de a face cumparaturi in scopuri personale si nu pentru orice utilizare comerciala, sau in numele unei terte persoane, cu exceptia celor autorizate in mod expres, in scris, de catre silonit. Orice alta incalcare a terminilor si conditiilor va duce la stergerea contului creat, fara o notificare prealabila. Ne rezervam dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, si/sau anula comenzi, fara nicio limitare, daca consideram ca prin comportamentul clientului se incalca legislatia in vigoare sau este daunatoare pentru interesele societatii noastre.
Clientul nu are dreptul de a exploata in orice mod acest website sau orice portiune a acestuia cu exceptia cazului in care acest lucru a fost permis in scris de catre magazinul nostru. Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca in scop commercial niciuna din informatiile furinizate in magazinul nostru online sau de a utiliza in orice alt fel website-ul in beneficial unei alte inteprinderi cu exceptia cazurilor autorizate de magazinul nostru.
Utilizatorul nu trebuie sa incarce, distribuie, publice prin intermediul acestui website orice continut, informatii sau alte material care:
1. Incalca drepturile de autor, brevete, marci comerciale, marcile de serviciu, secrete comerciale, sau alte drepturi de proprietate ale unei persoane;
2. Include virusi, bug-uri, viermi sau alte coduri daunatoare;
3. Face acuzatii calomnioase, ameninta, defaima, este obscen, indecent, pornographic sau ar putea da nastere la orice raspundere civila sau penala in conformitate cu legislatia romaneasca.Veti fi singurul responsabil pentru accesul si utilizarea website-ului www.silonit.ro, de catre orice alta persoana care ar putea folosi User-ul si Parola dvs., cu sau fara consimtamant. Sunteti singurul responsabil pentru protejarea securitatii si confidentialitatii parolei si useru-lui de indentificare atribuite dvs. demagazinul nostru. In cazul in care constatati ca user-ul si parola dvs. sunt folosite de catre o alta persoana, va rugam sa ne contactati de urgenta.
Mai mult, utilizatorul nu trebuie sa foloseasca o adresa de e-mail falsa, pretinzand ca este altcineva pentru a induce in eroare. Magazinul nostru silonit.ro are dreptul, dar nu este obligat, sa stearga sau sa editeze orice continut trimis (inclusive comentarii sau opinii).
Orice reziliere/anularea acordurilor stabilite intre magazinul on-line si client nu afecteaza drepturile si obligatiile aferente (inclusive obligatiile de plata) a partilor aparute inainte de data rezilierii.
A. DEFINITII
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC MAGESTY MANAGEMENT SRL, prin intermediul magazinului virtual SILONIT (www.silonit.ro) catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul exprimat in scris de catre Parti.
Termeni:
Cumparator: persoana fizica/juridica care efectueaza o Comanda;
Vanzator: SC MAGESTY MANAGEMENT SRL– prin magazinul online www.silonit.ro.
Comanda – resprezinta acordul stability dintre Vanzator si Cumparator, de regula sub format electronic (email), prin care home-boutiqe.ro se oblige sa livreze bunurile comandate iar Cumparatorul se oblige sa plateasca contravaloarea bunurilor comandate.
Contract – resprezinta o Comanda confirmata ulterior de catre Vanzator.
Bunuri – resprezinta orice produs din magazinul online silonit.ro, mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.
B. DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin procesarea unei Comenzi electronice pe site-ul www.silonit.ro, Cumparatorul este de acord cu Termenii si conditiile magazinului online silonit.ro. Acceptarea comenzii de catre silonit.ro se considera finalizata in momentul confirmarii prin e-mail. Orice comanda neconfirmata de catre silonit.ro nu va avea valoarea unui Contract intre parti. Prin urmare, partile sunt de acord asupra faptului ca exclusiv email-urile intre parti au valoare contractuala.
C. ERORI DE TIPAR
In cazul in care un produs este listat la un prêt incorrect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor sau informatiile despre produs primite de la furnizorii nostri, vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele care prezinta astfel de erori, chiar daca aceasta a fost platita de dvs. In acest caz vom remite sumele achitate in contul produsului/produselor comandate si anulate.
D. COMENTARII ON-LINE CU PRIVIRE LA PARTI DIN MAGAZIN SAU CU PRIVIRE LA PRODUSELE MAGAZINULUI ON-LINE
Toate informatiile, tehnicile, ideile, intrebarile, comentariile, sugestiile trimise sau postate pe www.silonit.ro vor fi tratate ca neconfidentiale si vom avea dreptul, irevocabil si transferabil de a utiliza, copia, distribui, afisa, publica, vinde, inchiria, efectua, transmite, adapta, crea lucrari derivate, prin orice mijloace si in orice forma, de a traduce, modifica, inversa, dezasambla, decompila. Toate din cele enumerate mai sus devin automat proprietatea unica si exclusiva a SC MAGESTY MANAGEMENT SRL nu vor fi niciodata returnate dvs.
Mai mult, clientul declara si garanteaza faptul ca toate comentariile, recenziile sau alt tip de continut al sau pe acest website, nu va viola si/sau incalca drepturile oricarei parti terte.
E. PROPRIETATEA INTELECTUALA
Orice element regasit pe pagina de internet www.silonit.ro precum textul, grafica, butoanele, icoanele, imaginile, clipurile audio si software-ul apartin in exclusivitate silonit.ro. Utilizarea de oricare dintre marcile noastre de comert sau marci de servicii fara acordul expres scris, este strict interzis in afara consimtamantul explicit prealabil.
In cazul in care doriti sa adresati/raportati probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa va adresati la numarul de telefon de contact aflat pe site sau la office@silonit.ro
F. LEGEA SI JURISDICTIA APLICABILA
Partile sunt de acord ca prezentul acord sa fie supus legii romane. Litigiile ce decurg din interpretarea prezentului acord vor fi solutionate pe cale amiabila iar daca acest lucru nu este posibil vor fi deferite instantelor competente material din Municipiul Bucuresti. Partile sunt de acord ca instantele ce vor solution litigiul sa fie cele din Municipiul Bucuresti competente material.