SilonitSilonit

Ai parodontită? Silon it te ajută să lupți împotriva ei!

Parodontita este o boală extrem de întâlnită în rândul românilor și reprezintă o boală inflamatorie de origine infecțioasă. Gura noastră conține un ecosistem microbian complex, alcătuit din sute de specii de bacterii. Lipsa igienei orale sau tehnica igienică precară va genera o creștere a numărului de bacterii care au consecințe evidente și imediate asupra gingiilor.

 

Parodontita apare atunci când există gingivite ce s-au perpetuat în timp și apar factori de risc, cum ar fi diabetul zaharat. Problema infecțioasă poate fi mutată de la gingie la os, acest lucru fiind responsabil pentru păstrarea dintelui ancorat în poziția obișuită. Această situație clinică generează pierderea de masă osoasă în jurul dinților, rezultând în parodontită. În cazul în care problema nu este rezolvată în timp, dinții devin mobili și cad în mod spontan.
silonit_blog6
Cu un tratament adecvat, problemele parodontale vor dispărea. Spre deosebire de gingivită, parodontita este ireversibilă. Tratamentul pentru parodontita este realizat în două etape. In prima faza, bacteriile din pungile parodontale sunt îndepărtate.

Cu toate acestea, în boala agresivă sau avansată, este necesar să se efectueze o a doua fază de tratament, constând în accesul pungilor parodontale adânci prin chirurgie parodontală. Atunci când se termină tratamentul, boala trebuie să fie controlată, apoi se trece la faza de întreținere, care este fundamentală pentru tratamentul parodontal și singura modalitate de a obține controlul asupra stadiului parodontitei pe termen lung.

Pentru întreținerea parodontitei, în plus față de igienă corespunzătoare cu periuța de dinți manuală sau electrică, este esențial să se utilizeze irigatorul dentar Silon it, deoarece pătrunde în canelurile dintre dinte și gingie, cu modificarea acesteia prevenind formarea pungilor parodontale și ajută la controlul optim al bolii parodontale. În plus, este necesar să se meargă la dentist la fiecare 3-6 luni pentru eliminarea de calcar în mod profesional.

Petru
About Petru
 

Comandă rapidă

Poți comanda rapid produsele oferite de noi folosind formularul de contact de mai jos.

Suport tehnic

Pentru orice nelămuriri sau informații suplimentare vă rugăm să ne apelați la unul din numerele de telefon din secțiunea contact. De asemeni, puteți folosi formularul de contact alăturat.

Luni - Duminică

Puteți efectua comenzi online în orice zi a săptamânii, indiferent de oră. Acestea vor fi preluate în cel mai scurt timp posibil de catre unul din operatorii noștri si prelucrate pentru livrare. Comenzile primite dupa ora 14.00 vor fi expediate în ziua următoare.