SilonitSilonit

Ce este placa bacteriană?

blog_silonit5

Pentru a putea explica exact ce este placa bacteriană și de ce dăunează dinților în timp, ar trebui să începem prin a ști că aproape din momentul nașterii încep să apară în gură un număr mare de microorganisme, care sunt mai mult sau mai puțin prezente pe tot parcursul vieții.

Placa bacteriană reprezintă o peliculă lipicioasă, incoloră, formată din bacterii și zaharuri rezultate din alimente, care se formează și aderă în mod constant pe dinți. Aceasta este principala cauză a cariilor dentare și a afecțiunilor gingivale și se poate solidifica în tartru, dacă nu se îndepărtează zilnic.

Placa se dezvoltă pe dinți și nu este suficientă doar apa de gură

Citeste mai mult

Am vizitat Mosia Bunicilor

Săptămâna aceasta am vizitat „Moşia Bunicilor, singurul Complex Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice din România, unde bunicii ne-au primit cu multă căldură şi cu zâmbetul pe buze. În schimbul momentelor frumoase petrecute acolo, le-am oferit dusuri bucale Silon it si capsule de Silon Gel pentru îngrijirea optimă a dinţilor şi a gingiilor. Daca doriţi mai multe detalii despre acest complex, vă invităm să vizitaţi website-ul Mosia Bunicilor

Ai parodontită? Silon it te ajută să lupți împotriva ei!

silonit_blog6

Parodontita este o boală extrem de întâlnită în rândul românilor și reprezintă o boală inflamatorie de origine infecțioasă. Gura noastră conține un ecosistem microbian complex, alcătuit din sute de specii de bacterii. Lipsa igienei orale sau tehnica igienică precară va genera o creștere a numărului de bacterii care au consecințe evidente și imediate asupra gingiilor.

Parodontita apare atunci când există gingivite ce s-au perpetuat în timp și apar factori de risc, cum ar fi diabetul zaharat. Problema infecțioasă poate fi mutată de la gingie la os, acest lucru fiind responsabil pentru păstrarea dintelui ancorat în poziția obișuită. Această situație clinică

Citeste mai mult

Ți-e greu să te speli pe dinți timp de două minute? Încearcă Silon it!

silonit_blog5

Un periaj corect durează minim două minute dar majoritatea adulților nu își periază dinții conform acestei reguli pentru dinți sănătoși.

Pentru a peria dintii în mod corespunzător, folosește mișcări scurte, blânde, acordând o atenție deosebită gingiei, dinților din spate și zonelor greu accesibile. Procesul potrivit este de concentrare pe curățarea completă a fiecărei secțiuni, după cum urmează:
– Curăță suprafețele exterioare ale dinților superiori, apoi dintii inferiori;
– Curăță suprafețele interioare ale dinților superiori, apoi dintii inferiori;
– Curăță suprafețele de mestecat;

Silon it este conștient de efortul implicat în

Citeste mai mult

De ce să folosim Silon it?

girl-eating-apple

Silon it este un dispozitiv inovator, perfect pentru o igienă dentară corectă. Am pregătit pentru tine o serie de avantaje ale acestui produs, avantaje care îl poziționează ca fiind unic în gama sa de dușuri bucale.

Ușor de utilizat

In ciuda aspectului unui produs profesional, este foarte ușor de instalat și de folosit. Instrucțiunile sale sunt clare și concise, astfel poate fi utilizat zi de zi fără dificultate.

Previne inflamaţiile

Pe lângă utilizarea unei periuțe de dinți adecvate, gelul de protecție trebuie să însoțească dispozitivul Silon it, deoarece problemele noastre sunt reduse prin eliminarea bacteriilor de pe dinți, gingii și alte locuri greu accesibile. Gelul de protecție este un excellent

Citeste mai mult

Ce este un duș bucal?

silon-it-big

Un duș bucal, așa cum este și produsul nostru, Silon It, este un dispozitiv care se poate folosi într-un mod foarte ușor pentru o igiena corectă a danturii. El ajută la crearea și menținerea unei igiene orale corecte prin eliminarea bacteriilor depuse atât pe dinți dar și în interiorul gingiilor. Un duș bucal are avantajul că poate ajunge în locuri inaccesibile pentru o periuță de dinți obișnuită dar și că poate fi utilizat și în cazul aparatelor ortodontice, coroanelor sau implanturilor.

Igienizarea corectă a cavității bucale este esențială atât pentru o dantură sănătoasă dar și pentru sănătatea corpului nostru, în general, iar pentru acest lucru avem

Citeste mai mult

 

Comandă rapidă

Poți comanda rapid produsele oferite de noi folosind formularul de contact de mai jos.

Suport tehnic

Pentru orice nelămuriri sau informații suplimentare vă rugăm să ne apelați la unul din numerele de telefon din secțiunea contact. De asemeni, puteți folosi formularul de contact alăturat.

Luni - Duminică

Puteți efectua comenzi online în orice zi a săptamânii, indiferent de oră. Acestea vor fi preluate în cel mai scurt timp posibil de catre unul din operatorii noștri si prelucrate pentru livrare. Comenzile primite dupa ora 14.00 vor fi expediate în ziua următoare.